Som att göra det på riktigt.

Vi satte oss i combin å åkte till Ikea, handlade det som stod på listan å lite till, köpte korv, packade in å åkte hem igen - medvetna om att det var ett av det mest Svenssoniga man kan göra - å älskade varje sekund av det. Alltså, jag älskar ju både shopping, Ikea å mannen så för mig var det en söndagsfröjd redan när vi satte oss i bilen, medan mannen (halv på allvar, halvt på skämt) kallade det för ett eldprov.
Det gick enligt förväntan bra, å nu står det två kartongklädda bruna paket i mitt kök å väntar på att få sig en omgång med den medföljande inseksexnyckeln - som man sedan lägger i en låda där man redan har en massa andra, men som sedan inte hittas när det är just den man behöver - så att vi sedan kan sitta fler runt köksbordet. Enda anledningen till att det inte redan är ihopsatt är att söndagkvällen gick till att flytta grejer å sätta upp hyllor, så att jag sen kunde gå runt i lägenheten å ge ifrån mig små glädjepip å lixom bara hoppa lite jämfota över hur himla bra det blev. Precis så som jag hade möblerat i huvudet. Fast på riktigt.  

Det var alltså i söndags, men dagarna har redan sprungit iväg å blivit onsdag, jag har massor att göra precis som vanligt, å till helgen drar jag å dottern utomlands. Alltså, vi ska bara till mannen i Oslo, men det låter lixom lite roligare att säga utomlands, så det gör vi.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0