Jag är Lejonet i månen minsann.

Stjärntecken å atrologi. Oavsett om man tror på det eller inte kan det va kul att läsa horoskop.
Jag hittade något som handlar om vilket måntecken man är född i och fick läsa lite om mitt påstådda undermedvetna.
Månens placering visar kortfattat ens känslor och känslomässiga reaktioner.
Jag är i det fallet inte en jungfru, utan ett lejon å tydligen sånhär:

"Lejonet är verkligen solens tecken och de är lekfulla, stolta och älskar att stå i centrum. Lejonet är mycket kreativ, dramatiskt och gör allt i stor stil. Extravagans och lyx är lejonets melodi. Lejonet har höga ideal, en stark personlighet och har en naturlig fallenhet för att leda. Lejonets självförtroende är enormt och de tenderar att ibland bli rätt självupptagna på gränsen till storhetsvansinne. De är svaga för smicker och är ganska fåfänga.

Lejonets är mycket skicklig på att leda och organisera, men någon annan får gärna ta hand om detaljerna. De har lite svårt att lämna plats åt någon annan och erkänner ogärna när de har fel. Lejonet är oerhört generös med allt, kärlek, pengar, kunskap eller tid förutsatt att lejonet får vara mittpunkten. Lejonets favoritutryck är ”Det blir som jag bestämt”.

Lejonet är sexigt, roligt och passionerat med en oerhörd aptit på livet, de älskar glitter och glamour, äta ute, roa sig och shoppa förutsatt att lejonet har pengar att spendera annars blir de lätt frustrerade över allt de vill köpa men inte har råd med. Lejonets utvalda kan vänta sig gränslöst med kärlek och tillgivenhet. Lejonet är trogen och nästan överväldigande i sin tillgivenhet och de förväntar sig att partnern skall uppskatta och ge lejonet hela sitt hjärta.

Lämpliga yrkesval: Alla som fodrar ledarskap, ex. PR-man, teaterdirektör, producent, eller något som har med juveler att göra, ex. guldsmed."
 

Faktum är att jag tror mer på astrologi efter att ha läst detta.
Såklart stämmer inte precis allt, men faktiskt jäkligt mycket.

Idag är det den sista januari och om några dagar åker jag till Palma.
Februari kunde inte börja bättre tror jag.
Historiskt sett är ju februari verkligen min månad så jag har vissa förväntningar, även om jag försöker att låta bli det. Men bra saker har haft en tendens att hända mig i februari å det vore en fin tradition att hålla kvar tycker jag.
Å andra sidan har vissa av brasakerna haft mindre bra konsekvenser längre fram.
Det får helt enkelt bli som det blir. Come what may!
Kanske har stjärnorna redan bestämt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0